fbpx
GuCopia_Iconen Bestellingen GuCopia_Iconen Leveringen GuCopia_Iconen Facturen GuCopia_Iconen Groepsaankopen GuCopia_Iconen Promoties GuCopia_Iconen Dashboard GuCopia_Iconen Laura

Leveringen

Bij YuCopia wordt elke stap in het aankoopproces gecodeerd en gedigitaliseerd. Elke levering is gelinkt aan een digitale leverbon die je moet valideren. Pas na validatie is de factuur geldig. Nooit meer fouten of in elk geval nooit meer discussies…

0512_GuCopia_Web02
VALIDATIE PROCES

Wanneer je een bestelling plaatst bij een YuCopia leverancier (kan ook een contract zijn dat je bent aangegaan), krijg je een digitale leverbon (prestatiesheet/contract).

Deze digitale leverbon kan je valideren aan de hand van de fysieke levering. Het is op basis van deze gevalideerde leverbon, dat de factuur wordt opgemaakt. Alle e-documenten zijn uiteraard ook downloadbaar in PDF vorm.
0512_GuCopia_Web02

0512_GuCopia_Web02
e-delivery

Elke leverbon is digitaal opgeslagen in het archief en elke leverbon is gecodeerd met een uniek nummer gelinkt aan het bijhorende order en de bijhorende factuur.

Elke digitale leverbon (en bij uitbreiding élk document in YuCopia) is ook beschikbaar in een pdf versie voor het geval je vooralsnog geen afscheid kan nemen van de ringmappen en opbergkasten.
0512_GuCopia_Web02

0512_GuCopia_Web02
Blockchain

Eindelijk, “blockchain”, het hoge woord is er uit. YuCopia is gebouwd volgens het blockchain principe. Dat betekent in dit geval dat elke stap in het proces moet gevalideerd worden alvorens verder te kunnen gaan en dat elke stap en dus elk document aan een unieke digitale vingerafdruk is gelinkt.

Dit is handig bij het opvragen van documenten, maar kan ook dienen als garantie. De zin “Hou deze factuur goed bij, want het is uw garantie” behoort met YuCopia tot het verleden…
0512_GuCopia_Web02