fbpx
PARTNER WORDEN? DAT KAN!

Welke leveranciers

De voorkeurleveranciers van YuCopia krijgen rechtstreeks toegang tot een enorm potentieel van freelancers, KMO’s en vrije beroepen. Deze professionals vormen in België de grootste economische waarde, maar zijn contracdictorisch genoeg enorm moeilijk te bereiken: met andere woorden, de conversiekost om deze professionals klant te maken én te behouden is zeer hoog en niet voor alle leveranciers weggelegd.

Wij willen iedereen een kans geven om deze doelgroep te bereiken. Niet alleen de gevestigde “grote” leveranciers, maar ook de kleine niche leveranciers die wel een topproduct heeft, maar moeilijk toegang vindt tot deze markt.

Welke voorwaarden

Onze leveranciers verbinden er zich toe onze klanten een excellent product, excellente service en excellente voorwaarden te bieden. Voorwaarden waar men als kleine freelancer, KMO of vrij beroep niet zomaar een beroep zou kunnen op doen. Het hoeft daarom niet altijd alleen te gaan over een beste prijs garantie, maar ook over betere voorwaarden (3 maand gratis) of toegang tot een uniek product. Alles is bespreekbaar zolang het de YuCopia grbruiker maar ten goede komt en zij/hij zeker is zelf nergens anders betere of uniekere condities te kunnen verkrijgen bij gelijkaardige leveranciers.

Welke return


  • Rechtstreekse toegang tot alle klanten van YuCopia via dashbord van de beslisser.
  • Mogelijkheid om promoties door te pushen met de garantie dat de promotie wordt bekenen. Toevoegen van promotie aan transporter met 1 klik. Geen direct mailings meer nodig.
  • Via API’s of EDI kan er rechtsreeks worden gelinkt aan de crm systemen van de leverancier zelf
  • Indien geen systeem in gebruik, maakt YuCopia een op maat gemaakte oplossing zodat de hele bestel-, lever- en facturatieprocedure volledig digitaal verloopt en er geen enkele manuele handeling meer nodig is.
wat nu?
Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden!